31 Temmuz 2013 Çarşamba

Madame DÜ kimdir?



Sibel Dumlu ve Cidal Üstün. Nam-ı diğer  Madame D ve Madame Ü. Biri Dokuz Eylül Üniversitesi Almanca Ana bilim Dalı   diğeri Boğaziçi Üniversitesi Kimya Mühendisliği mezunu kimya, dış ticaret, tekstil, ilaç, turist rehberliği derken çocuklarının doğumuyla hayatın gerçek anlamını bulmuş üçer çocuk sahibi iki anne. Kendi çocuklarımızın özel günlerini ve anlarını belgelemek amacıyla başladığımız bu serüven bizim gibi düşünen ancak bunu yapmaya vakit bulamayan annelerin de olduğunu görmemizle profesyonel bir işe dönüştü.

Çocuklarımız için tasarlamaya başladık ve o kadar çok fikir ürettik ki şimdi bu fikirleri sizlerle paylaşmak ve sizin de özel günlerinizi süslemek istiyoruz.

Hastane odası süsleme, anneye moral partisi,  diş buğdayı , mevlit, doğum günü, sünnet, başarı töreni, mezuniyet, sevgililer günü, yıl dönümü, nişan, kına, bekarlığa veda partisi gibi her türlü davet ve etkinliğinizi şık ve etkileyici bir hatıraya dönüştürmek için önceden hazırlanmış temalarımızdan birini seçebilirsiniz. Ya da size özel bir tema istiyorsanız madameduevent@gmail.com adresinden bizimle iletişim kurmanız halinde yeni bir tasarımla hayalinizi beraber gerçekleştirebiliriz.

Etkinliğinizi Madame DÜ de organize edebilir ancak bu hizmetimiz şimdilik yalnızca İstanbul ile sınırlı. İstanbul dışındaki şehirlerde siz temanızı seçiyorsunuz biz sunumlarınızı görsel bir şölene dönüştürecek tüm baskı malzemelerini hazırlayıp size gönderiyoruz. Süslemesi size ait oluyor.

Tebessümle anacağınız hatıralarınızda bizim de bir payımız olursa ne mutlu bize…