29 Kasım 2013 Cuma

Mihrimah bebek için paketimiz Çanakkale'ye gidiyor

      Bebeğimizin adı Mihrimah olacakmış, bu durumda biz de sultanlara layık bir hazırlık içerisine girdik. Annemiz Nagihan Hanım gül ve dantel temasını seçtiğinden Mihrimah bebeğe güzel bir kapı süsü,altın yastığı, annesinin terlikleri, lohusa tacı ve tabi ki misafirleri için mis kokulu sabun kesecikleri hazırladık. Sana uzun ve sağlıklı ömürler diliyoruz. Şansın açık bahtın güzel olsun Mihrimah bebek.













Hediyelikler

              Mevlitlerinizde, kınanızda, nikahınızda veya bebeğinizi görmeye gelen ziyaretçilerinize verebileceğiniz hediyelikler tasarlıyoruz:

- Kağıttan yapılma küçük çiçeklerimiz ve kağıt çantalarımız 




- Kokulu Sabunlarımız




- Aynalarımız 














Gülşah bebek geliyor

           Sevgili Gülce'ye kardeş geliyor. Artık yarın doğması planlanan Gülşah bebek için hazırlıklar tamam. Annesi Gökçe, babası  ve Gülce heyecanla ailenin yeni ferdini bekliyorlar. Biz de şimdiden doğacak olan Gülşah bebeğe uzun ve sağlıklı bir ömür diliyoruz.




Spiderman Doruk Can

Doruk Can 6. yaşını okul arkadaşlarıyla beraber kutlamak istedi. Parti temamız Doruk'un talebi üzerine "Spiderman" olarak belirlendi.
Ataköy Anaokulu'nun sevgili öğretmen ve çalışanlarına özellikle de öğretmenimiz Gökçen Kalaycı'ya yardımlarından ötürü çok teşekkür ediyoruz.
Uzuuun, sağlıklı, mutlu ve başarı dolu bir ömrün olsun Doruk Can. Tıpkı doğum günündeki gibi çevren seni seven insanlarla dolsun!




















16 Kasım 2013 Cumartesi

Beren Bebek 1 yaşında


   Minik Beren bebeğin annesi Berenin 1. yaş doğumgünü kutlaması için pembe-beyaz renklerde Minnie Mouse temasını istedi.Hazırlarken güzeller güzeli Berenin resimlerine bakmaktan kendimizi alamadık.Maşallah sana,ömrün de senin gibi güzel,huzurlu ve mutlu geçer inşallah.